S-line modeli Modeli        Motorji          S-line modeli      Zgodovina           Quattro pogon       Cene         Začetna stran 

Emblem S na vozilu znamke Audi ni le znak brez pravega pomena. Za njim se namreč skriva filozofija. Modeli S so pojem izjemne športnosti in suverenosti: avtomobili, ki prepričajo z zmogljivostmi, ne z dodatki. Gre za vrhunska Audijeva športna vozila, izdelana, da razvnamejo strast – strast po moči. In vse to seveda velja tudi za Audi S4. Osemvalji motor s 4,2-litrsko gibno prostornino in petventilsko tehniko odlikujeta moč 253 kW (344 KM) ter največji navor 410 Nm.

 

  

 


Z besedami čustev nikoli ne moremo natančno opisati. Kar šteje, so doživetja. Vse je zelo preprosto. Sedite, vključite motor in izkusite popolno kombinacijo moči, udobja in občutka, da je vse pod kontrolo. Pri modelih S6 limuzina in S6 Avant boste občutili pravi užitek v vožnji.

Agregat V8 je srce vašega S6 avanta. Največji navor, ki znaša 420 Nm, je na voljo že pri 3.400 1/min, hitrost 100 km/h pa boste dosegli v manj kot 7 sekundah.

 

 

 

  

 


Močan na cesti in zanesljiv na terenu– Audi allroad quattro ne sklepa kompromisov. S tem ponuja rešitev vsem tistim voznikom, ki se ne želijo odločiti niti za cestno niti za terensko vozilo. Najboljša tehnologija iz dveh svetov je združena v Audiju allroad quattro.

 

 

 

 

  

 


Športni avtomobili ne poznajo kompromisov. Jasnost in obliko smo združili z napredno tehniko, tako da voznikom lahko ponudimo kar največji užitek pri vožnji. Že pri snovanju smo si zadali resen cilj: to bo avto, ki prevzame. Ustvarili smo TT: športen in pristen. Uživajte v radostnih nenavadnega in se odpravite na testno vožnjo. Z Audijem TT nobena perspektiva ne bo več takšna, kot je bila.