POUK NA DALJAVO

 

Spoštovane učenke in učenci, spoštovani starši, lepo pozdravljeni!

Na teh straneh boste našli potrebna gradiva, izzive in navodila za učenje domovinske in državljanske kulture in etike na daljavo.

V prihodnjih tednih bomo komunicirali in se učili v digitalnem svetu. Izkušnja bo za vse nova in zato toliko bolj dragocena. Nikoli si nismo resno vzeli časa zanjo, sedaj smo v to prisiljeni, kar je pravzaprav zelo zanimivo in razburljivo.

V svetu prihodnosti bodo nepismeni tisti, ki se ne bodo naučili učiti.

Alvin Toffler

Od  16. marca naprej se torej skupaj potopimo v to novo izkušnjo. Potrudila se bom, da bom kvalitetno usmerjala izgrajevanje vašega novega znanja in veščin, vi pa mi pomagajte, da se bom tudi jaz veliko lahko naučila od vas in ob vas.

Ne pozabite na odgovornost, prijaznost, dobro voljo in na skrb zase in za druge.

Učne dogodivščine boste lahko vsak teden poiskali pod zavihkom vam ustreznega razreda.

Da bomo lahko dobro in učinkovito sodelovali, vas, učenke in učenci, prosim, da se držite navodil in rokov za oddajo zadanih nalog in zadolžitev, ki mi jih redno in do dogovorjenega roka pošiljajte na elektronski naslov:

natalija.panic@os-sostro.si

V kolikor se zgodi, da svojih zadolžitev do roka izjemoma ne boste mogli opraviti, mi, prosim, po elektronski pošti pošljite pojasnilo, kaj vas je pri tem oviralo, in napišite, do kdaj boste zadolžitev opravili. Med pisanjem ne pozabite na bonton in vljudnost pri elektronskem komuniciranju.

Odločimo se, da zmoremo, delujmo in zmogli bomo.

Učiteljica Natalija Panič